Предшколска установа ДЕЧИЈИ КУТАК – Ниш је верификована предшколска установа од стране Министарства просвете број 022-05-9/2013-07 од 11.09.2013. године и Вртић је са субвенцијама града Ниша. Налазимо се на две локације и то у Булевару 12. фебруар 54а (мапа) и у улици Станислава Биничког 71 (мапа)

Наши Вртићи у Нишу препознатљиви су по квалитетној услузи и оно што их краси су простране учионице са термо и звучном изолацијом, лепо и прилагођено двориште за потребе деце, локације до којих се лако стиже и велики бесплатни паркинг простори у близини.

У нашеим Вртићима рад са децом одвија се по групама:
– Млађа јаслена
– Старија јаслена
– Средња
– Старија
– Предшколска

На располагању су и школице по вашем избору:
– Школица енглеског
– школица спорта
– школица плеса
– школица глуме
– школица фолклора

У нашим Вртићима Дечији кутак у Нишу нема бесмисленог и бесконачног гледања ТВ-а пошто их уопште и не користимо, већ сва деца активно учествују у креатвном учењу и раду.

Ми не цртамо по зидовима простране травњаке, цвеће, тобогане, љуљашке за децу, аутиће са правим воланом, пешчане оазе… ми то све имамо у нашем великом, лепом и пространом дворишту (40м х 20м).

Наша деца не гледају активности друге деце на ТВ-у и на рачунарима, него они сами уче и да рецитују, и да певају, плешу, глуме, енглески спикају, пишу, цртају, рачунају, иду у школицу спорта, учествују активно у приредбама, представама, такмичењима…

12 РОЂЕНДАН ВРТИЋА ДЕЧИЈИ КУТАК
У СУСРЕТ ПРОЛЕЋУ 2022. године
Поводом дечије недеље наш вртић је посетио један прави дечији МАЂИОНИЧАР

I KUTAK – Vrtić sa subvencijama u Nišu

Predškolska ustanova DEČIJI KUTAK – Niš je verifikovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete.

Za sve informacije vezane za upis dece u naš Vrtić u Nišu možete se obratiti na telefon 063/267-351 ili 018/588-997. Za prijem deteta u privatni Vrtić u Nišu potrebno je da spremite sledeću dokumentaciju:

Lekarsko uverenje od pedijatra
Izvod iz matične knjige rođenih za dete
Očitana lična karta jednog od  roditelja

Vrtić u Nišu sa subvencionisanom cenom. Најбољи приварни Вртић у Нишу
Privatni vrtići u Nišu, Vrtići sa subvencijama u Nišu, Vrtići u Nišu, Najbolji privatni vrtić u Nišu, Upis u vrtić Niš, Privatni vrtić Niš
, obdanište u Nišu, обданиште у Нишу